WHERE ELSE...?

Over Dansschool Salsa in Breda

2003 werd 'De Grott' op de Haagweg in Breda geopend. Na ruim 50 jaar dienst gedaan te hebben als kolenopslag, werd De Grott uiteraard na een grondige verbouwing en schoonmaak, een plaats voor kleinkunst, zang en dans.

Door onder meer topdocenten als Patrick Rosheuvel, Michael Magnoesing, Vincent Wijnen Riems en Marc Grott werd Salsa een begrip in Breda en verre omstreken. 

Salsa Familia
Inmiddels mag Dansschool Salsa in Breda zich in alle bescheidenheid een gerenommeerde Salsa Community noemen, waar dansen onderdeel is van de beleving en iedereen zich vooral thuis mag voelen. "Een unieke salsasfeer", kopte de krant nog niet zo lang geleden. "Parels van cultuur", kopte een andere. "Ik sie je woenzdag" was in Nederland en Belgie inmiddels een begrip.

In 2014 en 2015 onderging De Grott een flinke aanpassing en uitbreiding. Een updated versie was het resultaat waarbij het originele karakter behouden is gebleven. 

Vanaf september 2016 zwaait Vincent Wijnen Riems de scepter over Dansschool Salsa in Breda en in De Grott. Vincent is al sinds enkele jaren verbonden aan Salsa in Breda en met zijn jarenlange ervaring als docent, achtergrond in dans en in het organiseren van activiteiten, is Dansschool Salsa in Breda met Vincent helemaal klaar voor een nieuwe fase.
Hierbij staat gezelligheid, kwaliteit, professionaliteit en beleving centraal!
Inmiddels zijn er alweer een aantal geweldige events succesvol georganiseerd en dit jaar gaan wij er weer vol tegenaan!

Creëer eenheid door Salsa!

 

 

 

Salsa in Breda Nieuwsbrief

vul a.u.b. uw e-mailadres in vul a.u.b. uw achternaam in vul a.u.b. uw voornaam in Invalid Input