22 juni workshop Kizomba Remnie & Liese | 29 juni workshops Salsa Partnering & Body Connection Steffie & Carlos

Where else…?

Reviews

Lees hier hoe anderen onze dansschool hebben ervaren!

Wil jij ook jouw review achterlaten over Dansschool Salsa in Breda!
Klik hier!

 

Familie Langeler
Familie Langeler
03/06/2024
Goede dansschool met veel ervaring. Gemoedelijke warme sfeer. Ik word hier echt gezien en leer veel.
Anke Lutz
Anke Lutz
03/06/2024
Een heerlijke dansschool! Vincent combineert de uitleg van techniek met humor en stopt het in nieuwe combinaties. Voor elk niveau is er wel een groep en daarnaast blijft het leuk om op vrijdagavond de social te bezoeken om gewoon even lekker te dansen of alles te oefenen van wat je hebt geleerd. Vamos!
Ben Brandon
Ben Brandon
31/05/2024
Het is een fijne en goede dansschool, Vincent is een goede docent die de tijd en aandacht schenkt aan zijn cursisten! Binnen de dansschool hangt er een familiesfeer en word er met regelmaat iets leuk georganizeerd, of het nu dans feesten zijn, workshops of onder de cursisten zelf. 10/10, zou het zeker aanbevelen als je interesse hebt om actief salsa te gaan dansen en letterlijk en figuurlijk stappen te maken
Jurgen Fransen
Jurgen Fransen
30/05/2024
MotionLab - Claudia Verlind
MotionLab - Claudia Verlind
30/05/2024
Where everybody knows your name And they're always glad you came.... Dansfamilie, humor, vakkundig, gepassioneerd, gezelligheid in een veilige setting.
sven baten
sven baten
30/05/2024
By far de beste dansschool voor Salsa LA waar ik de laatste 10jaar les volgde! Ik rijd speciaal uit Belgie naar de dansschool om er les te volgen om de volgende redenen : didactisch zeer onderlegde lesgever, geweldige assistentes, aangename en bijzonder vriendelijke sfeer. Een absolute aanrader!!
Nicky Hoevenaars
Nicky Hoevenaars
13/01/2024
Super leuke dansschool waar kwalitatief goed én met humor les gegeven wordt. Een feestje om iedere week naartoe te gaan.
Marcus Leguijt
Marcus Leguijt
06/12/2023
Hele goede salsa school. Techniek wordt goed aangeleerd, gezellige sfeer, fijne programma's.
Annelies Emmen
Annelies Emmen
31/10/2023
Ik was hier vanwege een broekieparty van de salsalessen. Het was een hele gezellige avond in een uiterst prettige sfeer! Ik heb dan ook met veel plezier een paar dansjes gedaan met een uitstekende leider!
J Huijgens
J Huijgens
29/08/2023
Ik heb bij diverse dansscholen in Breda, Roosendaal Etten-Leur en Bergen op Zoom salsa les gehad. Salsa in Breda is de beste salsa dansschool in de regio. De lessen worden vakkundig gegeven waarbij plezier en iets leren hand in hand gaan. De Friday specials (salsa dansavonden) worden bezocht door mensen van de dansschool, maar ook van buitenaf. Hierdoor is het leuk om van beginner tot gevorderde danser hier je dansjes te doen en is de gemoedelijke sfeer een reden om de volgende keer weer terug te komen.
Chat openen
Hallo 👋
Op welke manier kunnen wij jullie swingend helpen?